Om mig

Jag som äger Yla Sweden AB heter Andreas Norelius och är en hund och friluftsnörd med stort teknikintresse.

Jag har jobbat med elektronikkonstruktion i 15 år både som konsult och anställd på produktägande företag varav 10år inom medtech. Tyngdpunkter har varit inom elektronikkonstruktion och mjukvaruutveckling men jag har även jobbat i produktion, aftersales och med processutveckling för kvalitetssystem.

Min största drivkraft i livet är att lära mig saker och att kunna tillämpa denna kunskap! Jag anser att ingenjörsyrket är främst ett kreativt yrke och även om det är spännande att grotta ner sig i tekniska detaljer så är de stora kickarna att vara med att skapa något som används!

Som en del i den kreativa processen har jag alltid gillat att jobba med bilder och illustration och under åren har detta intresse vävts in i det vardagliga jobbet. Man brukar säga att en bild säger mer än tusen ord och inom ingenjörsyrket är detta mer sant än någon annanstans.

Ambitionen är nu att kombinera dessa intressen och erbjuda lösningar inom hela produktutvecklingsområdet, från att översätta idé till skiss och specifikation till färdig produkt med förstklassig dokumentation och instruktioner.