About

Jag som äger Yla Sweden AB heter Andreas Norelius och är en hund och friluftsnörd med stort teknikintresse.

Jag har jobbat med elektronikkonstruktion i 12 år både som konsult och anställd på produktägande företag varav senaste 9 åren inom medtech. Tyngdpunkter har varit inom elektronikkonstruktion och mjukvaruutveckling men jag har även jobbat i produktion, med service och som support med processutveckling för kvalitetsstyrning.

Min största drivkraft i livet är att lära mig saker och att kunna tillämpa denna kunskap! Jag anser att ingenjörsyrket är främst ett kreativt yrke och även om det är spännande att grotta ner sig i tekniska detaljer så är de stora kickarna att vara med att skapa något som används!

Som en del i den kreativa processen har jag alltid gillat att jobba med bilder och illustration och under åren har detta intresse vävts in i det vardagliga jobbet. Man brukar säga att en bild säger mer än tusen ord och inom ingenjörsyrket är detta mer sant än nån annanstans.

Ambitionen är nu att kunna kombinera dessa intressen och erbjuda lösningar inom hela produktutvecklingsområdet, från att översätta ide till skiss och specifikation till färdig produkt med förstklassig dokumentation och instruktioner.